Siyaset

CHP Çayeli İlçe Başkanı Kadıoğlu tüzük kurultayında konuştu

CHP Çayeli İlçe Başkanı Hızır Efe Kadıoğlu CHP tüzük kurultayında yaptığı konuşmada; “Burada Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinde kimse sandalyesini kaybettim diye bağırmaya başlamasın. Benden fazla kimse bağıramaz” dedi.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) "İkinci Yüzyılda Değişim Kurultayı" başlıklı 20. Olağanüstü Tüzük Kurultayı sona erdi. Kurultayda söz alan CHP Çayeli İlçe Başkanı Hızır Efe Kadıoğlu; “Burada Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinde kimse sandalyesini kaybettim diye bağırmaya başlamasın. Benden fazla kimse bağıramaz” dedi.

CHP Çayeli İlçe Başkanı Kadıoğlu konuşmasında; “Eskiden genel merkezde görev yapan arkadaşlarımız burada özgürlükçü konuşmalar yapıyorlar. Oysaki kendileri görevdeyken bu tüzük burada yine gelmişti. Neden o zaman bu şekilde özgürlükçü konuşmalar olmadı. Neden o zaman örgüt denilmedi. Şimdi örgüt var burada. Ben Rize Çayeli ilçesinden geliyorum. Burada biz olduğumuz için mi örgüt tenkit ediliyor. Ben o zaman da delegeydim. O zaman bu dediklerini yazıp söyleseniz” dedi.

Şimdi il başkanı var, ilçe başkanı var, parti var diyen Kadıoğlu; “Şimdi burada yalandan yere muhalefet yapmak için muhalefet yapmayalım arkadaşlar. Burada Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinde kimse sandalyesini kaybettim diye bağırmaya başlamasın. Benden fazla kimse bağıramaz” dedi.