Haber: Hüseyin Altun - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Dilan ve Engin Polat çiftinin tahliyesi sonrası partisinin il ve ilçe başkanlıklarına konu ilgili parti binalarına üzerinde ‘'Adil yargılandıklarını düşünüyor musun?' adlı afişin asılması talimatını verdi. Zafer Partisi  il, ilçe başkanlıkları talimat sonrası parti binalarına üzerinde ‘'Adil yargılandıklarını düşünüyor musun?' adlı afişleri astı.

Zafer Partisi Rize il başkanlığı parti binası üzerinde astığı afişle Dilan ve Engin Polat çiftinin yargılama sürecini tekrar gündeme taşıdı.

‘’ÖRNEK ALINACAK İNSANLAR DEĞİLLER’’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ afiş talimatı ve konu il ilgili,’’ Zafer Partisi’nin bütün il ve ilçe başkanlıklarına, değerli arkadaşlar, bu görseli afiş yaptırarak parti binanızın ön cephesine asın lütfen.

Sevgili gençler, bu insanlar örnek alınacak insanlar değil. Sizin emeği ile evine ekmek getiren anne ve babanız, yasalara saygı göstererek, vergilerini vererek, alın teri ile size onurlu bir yaşam veriyorlar. Üç-beş kuruştan, sahte parıltılardan, lüks araçlardan çok daha önemli anne ve babanızın temsil ettiği değerler. Anne ve babalarınızı örnek alın.’’ dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ