Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında bugünkü karşılaşma Adana Demirspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak. 17 Ağustos Cumartesi günü sahaya çıkacak olan Adana Demirspor Çaykur Rizespor maçı beIN Sports ekranından canlı yayınlanacak. Geçen sezon Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor’u 2-1 yenen Adana Demirspor deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmayı takip edecek olan taraftarların beklediği Adana Demirspor Çaykur Rizespor maçı canlı yayın izleyebilirsiniz.

ADANA DEMİRSPOR RİZESPOR MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ

17 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Adana Demirspor Çaykur Rizespor maçı Yeni Adana Stadı’nda yapılacak. Bu akşam saat 21.45’te başlayacak olan Adana Demirspor Çaykur Rizespor maçı beIN Sports ekranından canlı izleyebilirsiniz. Hakem Cihan Aydın yönetiminde oynanacak Adana Demirspor Çaykur Rizespor maçı her iki ekip de 3 puan arayışında olacak. Adana Stadyumu’nda puan arayacak olan Adana Rize maçı beIN SPORTS 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Www.noktagazetesi.com.tr Adana Demirspor Rizespor Maci Canli Izle Sifresiz Adana Rize Maci Bedava Izle Full Kesintisiz Caykur Rizespor Adana Demirspor Maci Full Izle Ttt

ADANA DEMİRSPOR İLK 11

Deniz

Semih

Gravillon

Mohammadi

Manev

Rodrigues

Tayfun

Michut

Maestro

Yusuf Sarı

Yusuf Barasi

ÇAYKUR RİZESPOR İLK 11

Gökhan

Taha

Mocsi

Aliqulov

Halil İbrahim

Papanikolau

Varesanovic

Olawoyin

Zeqiri

Akintola

Ali Sowe

Kaynak: Haber Merkezi