Bölgesel

Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın’dan Hastalara Moral Ziyareti

KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Müftü Aydın'dan Moral Ziyareti

Abone Ol

Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, Çağlayan Merkez Camii İmam Hatibi Süleyman Karadeniz, Maçka Şehit Eren Bülbül Camii İmam Hatibi Orhan Kadı ve diğer hastaları, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti. Müftü Aydın, gerçekleştirdiği ziyaret esnasında hastalarla yakından ilgilenerek moral verdi ve acil şifalar diledi.

İmam Hatipler Süleyman Karadeniz ve Orhan Kadı başta olmak üzere, hastanede tedavi gören diğer vatandaşlarla da bir araya gelen Müftü Aydın, manevi destek amacıyla dualar etti. Hastalara ve yakınlarına yönelik yaptığı konuşmada, "Sizlerin sağlığı bizim için çok değerli. Allah, sizlere ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin," ifadelerini kullandı.

Hastane personeli ve hasta yakınlarıyla da görüşen Müftü Aydın, tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. İl Müftüsü, hastalara moral vermenin, onların yanında olunduğunu hissettirmenin önemini vurgulayarak, toplumsal dayanışmanın ve manevi desteğin kritik rolüne dikkat çekti.

Ziyaret, Trabzon İl Müftülüğü'nün manevi rehberlik çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmalardan biri olarak kaydedildi.