Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın ve Şube Müdürleri ile birlikte Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaretin amacı, okulda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde incelemekti.

Ziyaret sırasında, 12. sınıf öğrencileriyle de bir araya gelen Müdür Acar, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere motivasyon verdi. Acar, “Bu yıl sizin için kritik bir dönüm noktası. Üniversite sınavı, emek ve gayretin karşılığını alacağınız önemli bir süreç. Düzen, disiplin ve kararlılıkla çalışmalarınıza devam etmeniz, hem okulunuzun hem de ailenizin desteğiyle hedeflerinize ulaşmanız mümkün” dedi.

Ardından öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle bir araya gelen Müdür Acar, eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili öğretmenlerin görüş ve taleplerini dinledi. Ziyaretin sonunda öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, bu anlamlı ziyareti sonlandırdı.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu ziyaretle hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin eğitim-öğretim süreçlerine verdiği önemi bir kez daha vurgulamış oldu.

Kaynak: Haber Merkezi