Artvin İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde inceledi. Ziyarete, Hopa Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın ve İlçe Şube Müdürleri de eşlik etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Acar, ziyarette 9. sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek onlara seslendi. Acar, “Yüzyıllardır ilim, irfan ve medeniyet dağıtan bir toplumun bireyleri olarak sizlere büyük hedefler koymayı ve bu hedeflere azim ve kararlılıkla ulaşmayı tavsiye ediyorum,” diyerek öğrencilerin motivasyonunu artırmaya yönelik konuştu. Eğitim yolculuğunda, gençlerin hayallerine ulaşmak için kararlılıkla çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Ziyaretin devamında, Acar öğretmenlerle de bir araya gelerek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde sürdürülen eğitim öğretim faaliyetleri üzerine sohbet etti. Acar, eğitimin önemine dikkat çekerek, “İyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek, eğitim camiasının en temel sorumluluğudur. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğinize inancım tam,” dedi.

Ziyaret, eğitimde kaliteyi artırma ve öğrencilere vizyon kazandırma adına gerçekleştirilen önemli bir adım olarak değerlendirildi. Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimdeki yenilik ve gelişmeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi