Akçaabat ilçesinde önemli spor yatırımlarının açılışı için geri sayım başladı. 16 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 14:00'te, Akçaabat Söğütlü Sahili'nde gerçekleştirilecek olan açılış töreni, hayırsever iş insanı İbrahim Erdemoğlu tarafından yaptırılan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi, Abdi Serdar Üstünsalih Sebat Spor Kulüp Binası ve spor sahalarının resmi açılışını içerecek.

Açılış programına, Milli Eğitim Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı, milletvekilleri, il ve ilçe protokolü ile çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

Ayrıca, açılış etkinlikleri kapsamında, Vakıfbank Kız Voleybol A Takımı İbrahim Erdemoğlu Spor Salonu'nda bir voleybol maçı oynayacak. Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih'in destekleriyle gerçekleşen bu organizasyon, Akçaabat'ta büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, açılış için yaptığı açıklamada, “Akçaabat ilçemizde, sadece ilçemize değil, ilimize hatta bölgemize değer katacak önemli spor yatırımlarının açılışını yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bu yatırımlar, ilçemizin spor turizmi açısından büyük öneme sahip. Başta hayırsever iş insanı İbrahim Erdemoğlu olmak üzere, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’e ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Tüm Akçaabatlı hemşehrilerimizi açılış programımıza davet ediyorum” dedi.

Açılış, 16 Ekim Çarşamba günü saat 14:00'te Söğütlü Mahallesi sahil kısmında gerçekleştirilecek.

Kaynak: haber merkezi