AK Parti Horasan 8. Olağan Kongresi, yoğun katılım ve coşkulu bir atmosferle gerçekleştirildi. Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir’in de katıldığı kongrede, AK Parti İlçe Başkanlığı görevine Ünal Tahiroğlu seçildi.

Kongrede konuşan Hayrettin Özdemir, "Türkiye Yüzyılı" vizyonu doğrultusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmalara aralıksız devam edeceklerini vurgulayarak, “Aziz milletimize daha iyi hizmet etmek için mücadelemizi sürdüreceğiz,” ifadelerini kullandı. Özdemir, Tahiroğlu'nu tebrik ederek, “Yeni görevinin ilçemize ve partimize hayırlı olmasını diliyoruz,” dedi.

Görevini devreden önceki İlçe Başkanı Şahap Çakır'a da teşekkür eden Özdemir, "Bugüne kadar yaptığı özverili çalışmalardan dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz," ifadeleriyle Çakır’ın hizmetlerini takdir etti.

Kongre sonunda birlik ve beraberlik mesajı verilirken, Özdemir, "Kongremizin ilçemize, şehrimize ve partimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin," dedi.

Horasan halkı ve AK Parti teşkilatı tarafından ilgiyle karşılanan kongre, yeni dönemde ilçeye yönelik hizmetlerin artarak devam edeceği mesajlarıyla sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi