Yan Oda Taylan kimdir? Sizler için yakından tanıtacağız. Yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Losruvalu’nın oturduğu Yan Oda dizisi OGM Pictures imzalıdır. Fikret Alabey’in oğlu Taylan’ı son dönemin popüler isimlerinden olan Onur Seyit Yaran canlandıracaktır. Bizlerde Yan Oda dizisi Taylan rolünü ve Taylan’ı canlandıran oyuncumuz Onur Seyit Yaran’ı yakından tanıtacağız. Yan Oda Dizisi Oyuncuları ve Konusu:

Yan Oda Taylan Rolü Kimdir?

Senaryosunu Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı Yan Oda dizisi Taylan rolü, Caner Cindoruk’un hayat verdiği Fikret Alabey karakterinin oğludur. Taylan rolü, Yan Oda dizisinin başrolünde yer almaktadır. Taylan aynı zamanda da Şelale (Derya Pınar Ak) ile partnerdir. Babasının Verda’yla evlenmesi Taylan için oldukça zor bir süreç olacaktır.

Yan Oda Taylan Rolünü Kim Canlandırıyor?

Yan Oda dizisinin başrol karakterlerinden biri olan Taylan’a Onur Seyit Yaran hayat verecektir. Bizler de oyuncumuz Onur Seyit Yaran’ı yakından tanıtacağız. Onur Seyit Yaran kimdir? Daha önce hangi projelerde yer almıştır? Kamera karşısına ilk defa ne zaman geçmiştir? Sevgilisi kim, ünlü mü? Sorularını sizler için cevaplayacağız.

Onur Seyit Yaran Kimdir?

13 Ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Onur Seyit Yaran, Haliç Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2016 yılında Best Model of Turkey yarışmasında 1. Olmuş ve daha sonra Best Model of World’da Türkiye’yi temsil etmiştir. Aynı zamanda modellik yapan Onur Seyit Yaran, Kalk Gidelim dizisiyle oyunculuğa adım atmıştır. Kalk Gidelim’den hemen sonra Vuslat’la anlaşma sağlayan oyuncumuz özellikle Kardeşlerim dizisiyle tanınmıştır. Kardeşlerim dizisiyle bir çok ülkede de tanınır hale gelen oyuncumuz 2021,2022 ve 2023 yılının en iyi erkek oyuncu ödülü almıştır.

Onur Seyit Yaran Dizileri ve Filmleri Neler?

2017-2019 Kalk Gidelim – Canberk Dal (TV Dizisi)
2019-2020 Vuslat – Enes (TV Dizisi)
2021-2023 Kardeşlerim – Doruk Atakul Başrol (TV Dizisi)
2024 Aşkın Yüzü (Sinema Filmi)
2024 Yan Oda – Taylan Alabey (TV Dizisi)

Onur Seyit Yaran İnstagram Kullanıcı Adı

Son dönemin popüler isimlerinden olan Onur Seyit Yaran sosyal medyada aktiftir. Dolayısıyla oyuncumuzun instagram hesabı da merak edilmiştir. İnstagram da 180 gönderisi ve 4.5 milyon takipçisi bulunan Onur Seyit Yaran’ın instagram kullanıcı adı: @onurseyityaran’dır.

Onur Seyit Yaran Evli Mi? Kiminle Sevgili, Sevgilisi de Ünlü Mü?

Yıldızı parlayan yakışıklı oyuncumuz Onur Seyit Yaran’ın sevgilisi de merak ediliyor. Bekar olan oyuncumuz Onur Seyit Yaran’ın Kardeşlerim dizisindeki partneri Su Burcu Yazgı Çoşkun ile adı aşk dedikodularına karışmıştı. Ancak ikili bu haberi yalanlamış ve arkadaş olduklarını söylemiştir. Onur Seyit Yaran’ın daha önce basınına yansıyan sevgilisi olmamıştır. Yani kısacası yakışıklı oyuncumuzun hayatında biri yoktur.

Onur Seyit Yaran Kıyafetleri Marka ve Fiyatları

Sektörde kısa sürede yükselen oyuncumuz Onur Seyit Yaran aynı zamanda modellik de yapmıştır. Daha önce Best Model of Turkey yarışmasında 1. Olarak yakışıklılığını herkese kanıtlayan oyuncumuz tarzıyla da beğeni toplamaktadır. Bizler de yakışıklı oyuncumuz Onur Seyit Yaran’ın tüm kıyafetlerini marka ve fiyat belirterek sayfamızdan paylaşacağız.

Yan Oda dizisi Taylan kimdir? Taylan rolünü canlandıran oyuncumuz Onur Seyit Yaran’ı yakından tanıttık. Sizlerle konumuz hakkında merak ettiğiniz şeyleri ve düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ