Beraber gitmek istediğiniz arkadaşlarınızı şimdiden ayarlayın. Herkesin keşfetmek için can attığı yedi köy tek tek sıralandı. Dünyadan herkes buralara gelmek için can atıyor. Yakında buralardan ev almak da imkansız olacak. İşte Türkiye'nin en güzel noktaları…

TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL 7 KÖYÜ

Sirince Koyu Izmir Kapak

Şirince: İzmir’in Selçuk ilçesinde yer alan Şirince, tarihi Rum evleri ve meşhur şarapları ile tanınır. Taş sokaklarında dolaşırken geçmişe yolculuk yapabilirsiniz.

Doganbey F82A3F1E

Doğanbey Köyü: Aydın’ın Söke ilçesine bağlı olan Doğanbey Köyü, taş evleri ve muhteşem doğası ile huzur dolu bir yer. Eski Rum köyü olarak bilinir.

L1 Sz3S Z J J5 N64 Dk07C O Sj F Kmx1670228290

Birgi Köyü: İzmir’in Ödemiş ilçesinde bulunan Birgi, tarihi yapıları ve doğası ile büyüler. UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yer alır.

V Z B Y G 1601552196 787

Küçükköy: Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yer alan Küçükköy, sanat galerileri ve şirin kafeleri ile bilinir. Tarihi dokusu korunmuş bir köy.

Kucukkuyu Yesilyurt Koyu 9

Yeşilyurt Köyü: Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde yer alan Yeşilyurt Köyü, zeytin ağaçları ve taş evleri ile ünlüdür. Doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam sunar.

Simena Antik Kenti 1

Kaleköy: Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Kaleköy, Kekova Adası karşısında yer alır. Antik kalıntılar ve muhteşem deniz manzarası ile dikkat çeker.Adatepe Koyu Manzara

Adatepe Köyü: Çanakkale’nin Küçükkuyu beldesinde bulunan Adatepe Köyü, zeytinyağı ve tarihi taş evleri ile bilinir. Kaz Dağları’nın eteklerinde yer alır.

Kaynak: Haber Merkezi