Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

Kaya Çilingiroğlu, 1964 doğumlu Türk iş adamı ve spor yorumcusudur. İstanbul'da dünyaya gelen Çilingiroğlu, özellikle spor camiasında ve medyada tanınmış bir isimdir. Kendisi aynı zamanda Hülya Avşar ile olan evliliği ve bu evlilikten olan kızı Zehra Çilingiroğlu ile de bilinir. Çilingiroğlu, Galatasaray Spor Kulübü'nün üyesidir ve sık sık futbol ile ilgili yorumlarıyla medyada yer alır.

Kaya Çilingiroğlu'nun kariyeri spor ve iş dünyasında çeşitli başarılarla doludur. Spor yorumculuğunun yanı sıra iş hayatında da aktif bir rol oynamaktadır. Özellikle Galatasaray futbol takımı üzerine yaptığı yorumlarla tanınır ve futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilir.

işadamı Kaya Çilingiroğlu, önceki gece Rumelihisarı'ndaki bir mekanda yeni sevgilisiyle birlikte objektiflere yakalandı. Mekandan çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çilingiroğlu, esprili bir dille basın mensuplarına takıldı:

"Balık yasağı bitti sanırım. Hepiniz balık tutmuş gibi sevinçlisiniz gençler!" diyerek gazetecilerin yoğun ilgisine mizahi bir yaklaşım sergiledi.

Ev Sahibi ile Yaşadığı Sorun
Çilingiroğlu, ev sahibi ile yaşadığı sorun hakkında da kısa bir açıklama yaptı: "Maalesef ev sahibi sularımı kesti. İnşallah işi tatlıya bağlarız," dedi. Bu sözlerle, yaşadığı problemi çözmeyi umduğunu belirtti.

Yeni Sevgilisiyle İlgili Sorular
Muhabirlerin, yanındaki hanımefendi ile ilgili sorularını da yanıtlayan Çilingiroğlu, "Hanımefendi yeni kız arkadaşınız mı?" sorusuna "Evet. Şimdilik," yanıtını verdi. Evlilik ile ilgili sorulara ise "Henüz öyle bir düşüncem yok. Çok erken," şeklinde cevap vererek evlilik planlarının olmadığını ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi