Ankara'da yaşayan Hasan Hüseyin Çelik, arabasıyla birlikte 73 gün önce ortadan kayboldu. Çelik'in şüpheli kaybı ailesi tarafından Müge Anlı'ya taşındı. Müge Anlı'nın yayınında yapılan ihbar doğrultusunda, canlı yayında iki şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların ardından acı bir gelişme yaşandı. Programın 2 Şubat Cuma tarihli bölümünde, Müge Anlı, Hasan Hüseyin Çelik'in cesedinin bulunduğunu duyurdu. Bu sıcak gelişme izleyicileri derinden etkilerken, yayına bağlanan izleyicilerin Şerife ve cinayeti işleyen Mert hakkındaki sözleri büyük bir tartışma yarattı. İşte detaylar...

Seher Hanım'ın apartmanda 3 evi olduğunu iddia eden komşusu, “Eşi kaybolduktan sonra dip köşe temizlik yaptı. Benden kendisine cüzdan yapmamı istedi. Beni tehdit etti. İki kişiyi mayınla patlatacağım dedi. Ben kocasının arabasını gördüğümü söyledim diye beni tehdit ettiler” ifadelerini kullandı.

Anne kızın herkesi tehdit ettiğini iddia eden Hülya'ya ve ailesine sert tepki gösteren Şerife, kuzeni Hülya'nın pavyonda çalıştığını, amcasının ise insanları dolandırdığını iddia etti. Kuruluş Osman 140. bölümde neler olacak? Detaylar ortaya çıktı: Osman Bey, Karacelasun ve Vasilis’in ensesinde! Pavyonda çalışmadığını belgelerle ispatlayan Hülya, 2012 yılından beridir evli olduğunu ve sigorta primi olduğunu gösterdi.

"EDEPSİZLİĞE GELEMEM"

Müge Anlı'nın programında yaşanan gergin anlardan biri, Hülya ve annesi Şerife'nin seslerini yükseltmeleri üzerine patlayan Müge Anlı'ya ait.

İki tane migren ilacı aldığını belirten Anlı, “Neden herkese saldırıyorsunuz? Ben senin iftiralarına gelemem. Kesin sesini. Edepsizlik başka bir şey. Ben edepsizliğe gelemem. Burada 7 bin kişi çalışıyor. Sen hangi kafeteryalarda çalıştın da ev aldın. Arkadaşların bağlansın” dedi.

Hülya'nın attığı iftiralara karşı çıkan Şerife, stüdyoyu terk etti ve Anlı'ya tepki gösterdi. Hülya ise onurunu savunarak, 'Ben amcamı aramayı bırakayım, pes edeyim gideyim diye bunu yapıyorlar' dedi. Programda ele alınan Hasan Hüseyin Çelik'in kaybı, izleyicileri meraklandırdı.

15 Kasım 2023'ten bu yana haber alınamayan Hasan Hüseyin Çelik'in eşi Seher, eşinin geleceğine inandığını ve endişeli olmadığını ifade etmişti. Ancak Müge Anlı, olayın eşinin sandığı kadar basit olmadığını detaylarıyla ortaya koydu.

2 KİŞİ BULUNDU

Müge Anlı, bugünkü canlı yayında, Çelik'in ortada olmayan aracında oldukları tespit edilen iki kişinin bulunduğunu duyurdu. Anlı, Hasan Çelik'in aracının içindeki kişilerden birinin Yalçın Ülger, diğerinin ise Yasin Tıraş olduğunu söyledi.

"BENCE YAPMIŞLAR..."

Anlı, olayla ilgili açıklamasında, "Bu araç 60 bin TL'ye el değiştirmiş. Araba hiç paraya satılıyor. Çok üzgünüm eşiniz ortada yok. Zaten sahibi Seher Hanım olduğu için yani bir satış yok. Demek ne için aldılarsa artık araba böyle kendi aralarında gidiyor. Fakat adamcağız ortada yok. Hasan Hüseyin'in elinden bu arabayı kim aldı? Asıl mevzu o biz satış kısmını konuşuyoruz" dedi.

Kızı Şerife'nin “Babama bir şey yapmışlar mı?” sorusuna Anlı, "Bence yapmışlar. Şu an bilmiyorum ama öyle düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yalçın'ı stüdyoya çağıran Müge Anlı, "Sen aracın içinde görülen iki kişiden birisin. Bu araba sizin elinize nasıl geldi. Para transferleri senin hesapların üzerinden gerçekleşti. Ne yaşandıysa doğruyu söyle. Bu adam şimdi nerede?" dedi.

"BU KONULARLA İLGİM YOK"

Yalçın, Yasin'in telefon aracılığıyla kendisine ulaştığını ve araba alım-satım işiyle ilgisi olmadığını belirtti.

Asansör işiyle meşgul olduğunu ifade eden Yalçın, “Yasin keşke hayatıma hiç dahil olmasaydı. Beni parktan aldı, Sakallı denilen kişi aracın ruhsatını gösterdi. Ruhsatta yazan kişi yengem dedi. Aracın transferinde rolümüz olduğu için belli bir tutar aldık. Sonrasında Yasin'i aradım ve aracı nereden bulduğunu sordum, ancak cevap alamadım. Hasan Hüseyin Çelik'in telefonu benimle değil. Olaylardan yeni haberim oldu. Görünce korktum. Hasan Hüseyin Çelik'e ne olduğunu bilmiyorum” şeklinde konuştu.

Stüdyoda gerilim artarken, Şerife'nin Yalçın'a saldırmasıyla ortam daha da gerildi. Yalçın, Sakallı, İzzet, Oğuzhan, Yasin ve Fatih arasında dolaşan para trafiğini detaylıca anlatarak, aracı alan kişinin kendisine 60 bin TL attığını belirtti. Ancak daha sonra Yalçın, düzeltme yaparak hesabına 75 bin TL geldiğini söyledi. Oğuzhan ise aracın değerinin 75 bin TL olduğunu ifade etti.

HAFTA SONUNU BAHANE ETTİLER

Anlı'nın siz neden aracın kayıp olduğunu gördüğünüz halde programa gelmediniz sorusuna Oğuzhan Bey, "Ben gördükten sonra araya hafta sonu girdi. Daha sonra onlara ısrar ettim bildiklerimizi anlatalım" diye şeklinde yanıt verdi. Anlı ise bu yanıta "Biz hafta sonu da çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Aile duydukları karşsında şoka girerken, Yalçın kuzeni Fatih stüdyoya geldi. Fatih, "Bana ilk telefon Yasin'den geldi. Yasin özel bir firmada çalışıyor. Bize arabanın üzerinde borç olduğunu söyledi. Ben bu işlere bakan oto tamirci arkadaşlarımı aradım." ifadelerini kullandı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Ankara Cumhuriyet Baş Savcılığın talimatıyla İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı kayıp şahıslar büro amirliği ekipleri stüdyoya gelerek Yalçın Ülger ve kuzeni Fatih Ülger'i gözaltına aldı.

"GİDİN BİLDİKLERİNİZİ ANLATIN"

Anlı, "Gidin bildiklerinizi anlatın. Çok teşekkür ediyorum emniyet yetkililerine. Allah hiç birimizi bu duruma düşürmesin. Konuşulacak çok şey var. Yalçın çok büyük bir şeye girmiş. Transfer onun hesabından yapılmış" diye konuştu.

Bu gelişmelerle birlikte soruşturma genişletilerek ve detaylı bir inceleme süreci başlatıldı. Gözaltına alınan kişilerin ifadeleri ve delillerin değerlendirilmesiyle olayın aydınlatılması bekleniyor.

SEHER VE ŞERİFE NE BİLİYOR?

Anlı, Seher'in Hasan Hüseyin Çelik'in kaybına ilişkin neler bildiğini sorgulayarak, "Siz bu durumun farkında mısınız? Ben Seher senin davranışlarını anlayamadım. Şerife ben şu an bile senin üzüldüğünü göremiyorum." dedi.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Anlı, Şerife'nin dün adliyeye giderek, Uğur'a boşanma davası açtığını da dile getirdi.

ŞERİFE BASKI ALTINA ALIYORDU

Uğur'un yayına bağlanan bir arkadaşının söyledikleri ise ortalığı karıştırdı. Uğur'un arkadaşı, Şerife'nin Uğur ile nişanlıyken başka birisi ile görüştüğünü belirterek, "Şerife, Uğur'u ya aileni ya beni seç diye baskı altına alıyordu. Çok sıkıntılı dönemler yaşadı. Ofisimize 2 kişi geldi. Uğur'u aradıklarını söylediler. O kişileri eşi göndermiş" şeklinde konuştu.

İDDİALARI YALANLADI

Şerife, bu iddiaları yalanlayarak, "Ben kimseyi göndermedim. Ben bir kızım mafya mıyım? Ne yapabilirim insanlara " dedi.

ANNESİ TEHDİTLER SAVURDU

İddiaların odağında bulunan Uğur da canlı yayına bağlandı. Uğur, "Ben boşanma bildirimini e-devlet üzerinden gördüm. Çok fevri bir insan. Daha önce ben boşanma davası açtım. Olaylardan bağımsız ben ona hep destek çıktım. Annesine evi verdiğini ben bilmiyordum. Annesi benim peşime üst komşunu gönderdi. Tehditler savurdu. Şerife sen annene hangi gerekçe ile bizim evimizi verdin?" dedi konuştu.

Şerife, ise bu sözlere yalanlayarak "Bizim anlaşmamız buydu. Ev benimdi"  şeklinde konuştu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün canlı yayınla 10.00'da atv'de.

Kaynak: HABER MERKEZİ