2024-2025 sezonu için hazırlıklarına hız kesmeden devam eden sarı-kırmızılılar, Avusturya'daki kamp çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak olan Galatasaray, Summer Series Upper Austria turnuvasında oynadığı ilk hazırlık maçında LASK Linz'e mağlup olmuştu. Yeni sezon öncesi İcardi, Batshuayi, Torreira ve Mertens gibi yıldız oyuncuların performansları merakla beklenirken, genç yetenekler Yusuf Demir ve Metehan Baltacı'nın da sahadaki katkıları dikkat çekiyor. Galatasaray - Düsseldorf maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray - Düsseldorf maçı şifresiz mi? İşte, sarı-kırmızılıların hazırlık maçına dair tüm detaylar...

Son şampiyon Galatasaray, yeni sezon öncesinde kadro iskeletini koruyarak transfer çalışmalarını sürdürürken, Avusturya'da düzenlenen Summer Series Upper Austria turnuvasında mücadele ediyor. Kamp süresince toplamda 5 hazırlık maçı oynayacak olan sarı-kırmızılılar, LASK Linz karşısında sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı. Şimdi ise gözler Fortuna Düsseldorf maçına çevrilmiş durumda. İzinli olan Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan, Yunus Akgün ve Abdülkerim Bardakcı'nın kısa sürede kampa katılması beklenirken, Galatasaray - Düsseldorf hazırlık maçının hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı merak konusu. İşte mücadelenin programı...

Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, sezon öncesinde toplam 5 hazırlık maçı oynayacak. Fortuna Düsseldorf ile karşılaştıktan sonra, sarı-kırmızılılar sırasıyla Trencin, Lecce ve Parma takımlarıyla mücadele edecek. Hazırlık maçı programına göre Galatasaray, 18 Temmuz'da Trencin, 24 Temmuz'da Lecce ve 27 Temmuz'da Parma ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray - Fortuna Düsseldorf maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Galatasaray - Fortuna Düsseldorf maçı bu akşam saat 20:30’da başlayacak.

Galatasaray - Fortuna Düsseldorf maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray - Düsseldorf hazırlık maçı 15 Temmuz Pazartesi ( bu akşam ) günü saat 20.30’da başlayacak. Mücadele Spor Smart ve D- Smart Go ekranlarında olacak. Futbolseverler bu maçı izlemek için D-Smart’a ücretli üye olmak zorunda.

GALATASARAY’IN AVUSTURYA KAMP KADROSU

"Fernando Muslera, Mathias Ross, Eyüp Aydın, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Michy Batshuayi, Siraçhan Nas, Taylan Antalyalı, Jankat Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Baran Aksaka, Eren Aydın, Kadir Subaşı, Berat Luş, Yalın Dilek, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Berk Balaban."

Kaynak: Haber Merkezi