Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'ı konuk edecek. Merakla beklenen maçın detayları futbolseverler tarfından araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? İşte detaylar...

FENERBAHÇE - MANCHESTER UNITED MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Manchester United 24 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak.

Mücadele TRT 1'den canlı yayınlanacak.

CLEMENT TURPİN YÖNETECEK

Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan Clement Turpin yönetecek. Turpin'in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Jeremy Stinat ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

MANCHESTER UNITED İLE 7. RANDEVU

Fenerbahçe, Manchester United ile tarihinde 7. kez karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, bu süreçte rakibi karşısında 3 galibiyet elde ederken, 3 maçta ise mağlubiyet aldı. İki ekip ilk olarak 1996-1997 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer alırken, Fenerbahçe sahasında 2-0 kaybetti, deplasmanda ise 1-0'lık skorla 3 puan aldı. Taraflar 2004-2005 sezonunda yeniden Şampiyonlar Ligi grup aşamasında eşleşti. Old Trafford'da farklı (6-2) kaybeden Fenerbahçe, sahasında da bu kez galibiyete farklı skorla (3-0) uzandı. Sarı-lacivertliler, 2016 yılında ise İngiliz ekibine karşı Avrupa Ligi'nde mücadele etti. Dirk Advocaat yönetiminde Kadıköy'de 2-1 kazanan Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester ekibine deplasmanda mağlup (4-1) oldu.

JOSE MOURİNHO ESKİ TAKIMINA KARŞI

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, yarın akşam eski takımına karşı mücadele edecek. Deneyimli teknik adam, Temmuz 2016 - Aralık 2018 tarihleri arasında çalıştığı Manchester United'a kariyerinde 5 ayrı takımla da rakip oldu. Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid ve Tottenham'ın başında İngiliz devine karşı toplam 24 maça çıktı. Mourinho bu süreçte 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Mourinho'nun takımları 32 gol atarken, kalesinde 23 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE - MANCHESTER UNITED MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Çağlar, Mert Müldü, Fred, Amrabat, Tadic, Szymanski, Maximin, En-Nesyri. 

Manchester United: Onan, Masraoui, De Light, Martinez, Dalot, Ugarte, Casemir, Garnacho, Eriksen, Rashford, Hojlund.

FENERBAHÇE - MANCHESTER UNITED MAÇI CANLI İZLE

Fenerbahçe - Manchester United maçını canlı izlemek için BURAYA tıklayınız.

FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

26 Eylül | Fenerbahçe-Union SG (2-1)

3 Ekim | Twente-Fenerbahçe (1-1)

24 Ekim | Fenerbahçe-Manchester United 

7 Kasım | AZ Alkmaar-Fenerbahçe 

28 Kasım | Slavia Prag-Fenerbahçe 

11 Aralık | Fenerbahçe-Athletic Bilbao 

23 Ocak | Fenerbahçe-Lyon 

30 Ocak | Midtyjalland-Fenerbahçe 

Kaynak: Haber Merkezi