TC kimlik son rakamı 0 2 4 6 8 olanlar duyuruldu! Ziraat Bankası 50000 TL ödeme yapacak - Türkiye'nin dev bankası Ziraat Bankası milyonlarca müşterisine müjdeli haberi verdi. Ziraat Bankası müşterilerine sadece tek bir tıkla dijital kredi verileceğini duyurdu. Kredi çekmek isteyen kişilere 50 bin TL limitli tutarı bankaya ve şubeye gitmeden sadece tek bir tıkla anında hesaplarına aktarabilecekler.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada nakit paraya ihtiyacı olan kişilere 50 bin liraya kadar nakit para desteği verileceği ifade edildi. Banka tarafından yapılan açıklamada "Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun." ifadelerine yer verildi.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ GÜNCEL FAİZ ORANI TEMMUZ 2024!

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada dijital ihtiyaç kredisi paketi ile şubeye bile gitmeden 50 bin liraya kadar limitli ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Kredi çekmek isteyen kişiler için kredi başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı:

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır. Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası ürünü sunmaktadır.

50 Bin Kredi

36 AY VADELİ 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA! KREDİNİN AYLIK TUTARI NE KADAR, KAÇ TL?

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi paketinde aylık faiz oranı yüzde 4,54 olarak açıklanırken 50 bin TL kredinin aylık taksit tutarı ise 3 bin 379,90 TL olarak gerçekleşecek. Kredi paketini kabul eden kişiler kredi notu ortalaması kabul edilmesi durumunda şubeye bile gitmeden anında kredi çekebileckelre

Kaynak: Haber Merkezi