2019 yılında Rizespor’a transfer olan Samudio, ilk sezonunda gösterdiği etkileyici performansla dikkat çekmişti. Sol kanat oyuncusu olarak görev yapan Samudio, hızlı ve teknik oyun tarzıyla takımın hücum hattında önemli bir rol üstlenmiş ve 2019-2020 sezonunda Rizespor’a sağladığı katkılarla takımın başarılarına büyük destek olmuştu.

Antalyaspor'daki İmza Töreninde Açıklamalar

Antalyaspor’daki imza töreninde duygu ve düşüncelerini paylaşan Braian Samudio, “Bugün burada yeni ailemle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu. Türkiye'ye dönmenin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirten Samudio, “Futbolumu tekrar gösterebilmek için büyük bir fırsatım var. Bildiğim en iyi futbolu oynamayı ve geçmişte Türkiye'de gösterdiğim performansı mütevazı bir şekilde yeniden sergilemeyi umuyorum” dedi.

Teknik Direktör Alex de Souza’ya Övgüler

Samudio, Antalyaspor’un Teknik Direktörü Alex de Souza hakkında da görüşlerini paylaştı. “Sanırım hepimiz onun olağanüstü bir oyuncu olduğu gibi harika bir insan ve teknik direktör olduğunu da biliyoruz. Bu yüzden ondan çok şey öğreneceğime inanıyorum. O benim en iyi performansımı ortaya çıkarabilir. Ben de takım için elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı.

Muhabir: TANER ŞAHİN