Açılışı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu tarafından yapılan fuarda, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü de yerini aldı.
Ormancılık faaliyetlerini tanıtmak amacıyla fuara katılan Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü, gençlere kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bölge Müdürü Serkan Karakurt, standı ziyaret eden öğrencilerle birebir sohbet ederek, kariyer planlamaları konusunda tavsiyelerde bulundu ve kurumun sunduğu fırsatları anlattı.
Fuar boyunca standı ziyaret eden gençlere ve katılımcılara toprakla buluşturulmak üzere fidanlar hediye edildi. Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü, doğa sevgisini aşılayan bu anlamlı etkinlikle gençlerin yoğun ilgisini topladı.
KUDAKAF’25, bölgedeki gençlere hem kariyer hem de çevre bilinci kazandıran önemli bir buluşma noktası oldu.