2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Futbol Yıldız Erkek Grup müsabakaları, 25-27 Mart 2024 tarihleri arasında İskebe Şehir Stadı'nda heyecanla tamamlandı.

Üç gün boyunca kıyasıya mücadelelere sahne olan turnuvada, grup birinciliği için çekişmeli bir mücadele yaşandı. Sonunda, büyük bir emek ve özveri ile mücadele eden Futbol Takımı, grup birincisi olarak adını bir üst tura yazdırdı.

Turnuvada ikincilik kupasını Futbol Takımı, üçüncülük kupasını ise Futbol Takımı kazandı.

Madalya ve Başarı Belgeleri Töreni

Turnuvanın son gününde düzenlenen bir törenle, dereceye giren takımlara madalyaları ve başarı belgeleri takdim edildi. Törene, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati GÜNERİ, Spor Hizmetleri Müdürü Latif YILAZTÜRK, Yurt Hizmetleri Müdürü Salih CÖMERT ve kurum stajyer öğrencileri katıldı.

İl Müdürü Güneri'den Tebrikler

Törende bir konuşma yapan İl Müdürü Hayati GÜNERİ, tüm takımları tebrik ederek, "Sporun sadece kazanmak veya kaybetmek olmadığını, aynı zamanda fair-play ruhunu da beraberinde getirdiğini" söyledi.

Güneri, "Turnuva boyunca tüm takımlar büyük bir mücadele örneği sergilediler. Kazanan takımları kutluyor, diğer takımlara da fair-play ruhuyla mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmamalıyız." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi