Ak Parti Madenli Belediye Başkan Aday Adayı Zühre Tüylü; ”Madenli’de ilk kez bir belediye başkanının bayan olması için elimden gelen mücadeleyi yapacağım” dedi.

Kendini tanıtarak sözlerine başlayan Ak Parti Madenli Belediye Başkan Aday Adayı Zühre Tüylü; “Ben Zühre tüylü 1973 Rize, Çayeli, Madenli doğumluyum. Eğitim hayatıma ilk ve ortaokulu Madenli’de lise eğitimimi Çayeli’nde tamamladım. Üniversite hayatıma uzun bir süre ara verdikten sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldum.  Eğitim hayatıma yine devam ederek Karadeniz teknik üniversitesi yüksek lisans eğitimimi tamamladım. 7 kardeşiz 7 kardeşin altıncısıyım. Babam ve annem rahmetli olmuş uzun süre çalışma hayatında bulundum. Çalışma hayatıma öncelikle paketleme fabrikalarında işçi olarak çalıştım. Daha sonrasında Çavuşoğlu otelde 2 yıl görev aldım daha sonra Madeni Belediyesi'ne 14 yıl sekreterlik görevi yaptım. Ak Parti Madenli kadın kollarında 2014 yılında kadın kolları başkanı olarak atandım. 14 yıl boyunca belediyede sekreterlik görevinde bulundum” dedi.

-“MADENLİ’DE İLK BAYAN BAŞKAN OLMAK İSTİYORUM”
Bu süre zarfında halkla iç içe olarak halkın güvenini kazandım Başkan Aday Adayı Zühre Tüylü, “Aynı zamanda kadın kolları başkanı olmam halkla iç içe olmamı daha da güçlendirdi.  Halkın belediyeden isteklerine cevap vermeye çalıştık halkın bizde ne tür bir şeyler istediklerini tek tek öğrendim. Ben şu anda halkın istediklerine tam olarak cevap verebilecek kapasitede kendimi hissediyorum. Neden aday olduğuma gelince birçok eksiklik gördüm. Eksiklikleri tamamlamak adına ben bu yola çıktım.  Madenli’de 50 Yıldır hiçbir belediye başkanı bayan olmamıştı. Ben bu düşünceyle yola çıkarak Madenli’de ilk kez bir belediye başkanının bayan olması için elimden gelen mücadeleyi yapacağıma inanıyorum. İnşallah Madenli’de bütün bayanların desteğini alıp Madenli’de bir ilke hep birlikte imza atarız” dedi.


 

Kaynak: BÜŞRA BAYRAKTUTAN