Ziraat Bankası, müşterilerine özel bir kampanya ile 400 TL’ye kadar ulaşım desteği sunacağını duyurdu. Bunun yanı sıra, gıda, teknoloji, akaryakıt ve eğitim gibi çeşitli alanlarda da avantajlar sağlayan banka, yeni kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Kampanyanın Detayları

Ziraat Bankası’nın sunduğu ulaşım desteği, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Fulltrip üzerinden yapılan harcamalara göre değişiklik gösteriyor. Müşterilerin ulaşım harcamalarına göre kazanacakları Bankkart Lira miktarları ise şu şekilde:

  • 750 TL - 1.499 TL arası peşin veya taksitli harcamalarda 75 TL Bankkart Lira,
  • 1.500 TL - 3.999 TL arası harcamalarda 150 TL Bankkart Lira,
  • 4.000 TL ve üzeri harcamalarda 400 TL Bankkart Lira.

Kampanya Şartları ve Kullanım Koşulları

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar, 7 Kasım 2024 tarihinde hesaplara yüklenecek ve 9 Aralık 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan bakiyeler ise 10 Aralık 2024'te geri alınacak. Her müşteri, kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir ve en fazla 400 TL değerinde Bankkart Lira kazanabilir. Kazanılan Bankkart Liralar, yalnızca Bankkart üye işyerlerinde geçerli olacak ve Bankkart Prestij ile Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği ile birleştirilemeyecek.

Bu özel kampanyadan faydalanmak isteyenler, Bankkart’larını kullanarak Fulltrip üzerinden harcamalarını yaparak 400 TL'ye kadar avantaj sağlayabilirler.

Kaynak: Haber Merkezi