Genel

Zeynep Kızıltan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ünlü oyuncu Zeynep Kızıltan, çeşitli projelerde oyunculuk deneyimi elde ediyor. Peki Zeynep Kızıltan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar…

Abone Ol

Oyuncu kadrosunda Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul gibi birçok ünlü ismin bulunduğu Sorgu adlı internet dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Zeynep Kızıltan ile ilgili birçok soru soruluyor. Peki Zeynep Kızıltan kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayrıntıları açıklıyoruz.

Zeynep Kızıltan Kimdir?

Zeynep Kızıltan’ın çocukluk ve gençlik yılları Ankara’da geçti. Üniversite eğitimine de Ankara’da devam etti ve Hacettepe Üniversitesi’nin Tiyatro bölümünden mezun oldu. 2007-2008 yıllarında rol aldığı Parmaklıklar Ardında dizisi ile profesyonel oyunculuk kariyerine ilk adımı attı. Kapadokya Düşleri, Ateşe Yürümek, Türkan, Yalancı Bahar, Her Sevda Bir Veda, Beş Kardeş, Diriliş Ertuğrul, Cesur ve Güzel, Azize, Yeni Hayat ve Sizi Dinliyorum gibi dizilerde oldukça başarılı bir oyunculuk sergiledi. 2010 yılında ilk filmi olan Mahpeyker: Kösem Sultan filminde Gülendam karakterine hayat verdi. Su ve Ateş, Kırık Kalpler Bankası ve As Possible As Everthing rol aldığı diğer filmlerdir. Şu anda Sorgu dizisi ile kariyerine devam etmektedir.

Zeynep Kızıltan Nereli?

Zeynep Kızıltan nereli? Yalancı Bahar, Diriliş Ertuğrul ve Azize gibi birçok dizide ve çeşitli filmlerde rol alan Zeynep Kızıltan’ın nereli olduğu merak ediliyor. Zeynep Kızıltan’ın memleketi Ankara’dır.

Zeynep Kızıltan Kaç Yaşında?

Zeynep Kızıltan kaç yaşında? Parmaklıklar Ardında dizisinde hayat verdiği Anna Toleva karakteri ile oyunculuk kariyerine başlayan Zeynep Kızıltan, 1985 yılında dünyaya gelmiştir ve şu anda 39 yaşındadır.