Bölgesel

Yıldırım’da Balkan Rüzgarı: 2. Geleneksel Yıldırım Balkan Panayırı Coşkuyla Kutlandı

Yıldırım’da Balkan Coşkusu: 2. Geleneksel Yıldırım Balkan Panayırı Büyük İlgi Gördü

Abone Ol

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Yıldırım Balkan Panayırı, yoğun katılımla gerçekleşti. Birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi ve sosyal belediyeciliğin canlı tutulması amacıyla organize edilen panayır, bölge halkı tarafından büyük ilgi gördü.

Panayırda, yöresel Balkan kültüründen esintiler sunulurken, çeşitli etkinlikler ve lezzetler katılımcılarla buluştu. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve ekibi, panayırın gerçekleşmesinde büyük çaba sarf etti.

Etkinliğe katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, panayırın önemine vurgu yaparak, “Birlik ve beraberliğin pekişmesi ve sosyal belediyeciliği diri tutmak amacıyla tertip edilen böylesi güzel bir organizasyon için değerli kardeşim, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ve ekibini yürekten kutluyorum,” dedi. Altınok, AK Parti belediyeciliğinin “gönül belediyeciliği” anlayışına dayandığını da sözlerine ekledi.

Panayır, halkın kaynaşmasına vesile olurken, Yıldırım Belediyesi’nin sosyal projeleriyle toplumsal dayanışmayı artırmaya devam edeceğinin altını çizdi.