Bölgesel

Yeşilay Doğu Karadeniz Bölge toplantısı Rize de gerçekleşti

Yeşilay Doğu Karadeniz Bölge toplantısı Bölge koordinatörü Köksal Boz Başkanlığın da Rize Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Abone Ol

Rize İl Başkanı Selçuk Beşikçi, Ordu İl Başkanı Mehmet Fatih Vargeloglu, Trabzon il Başkanı Işıl Demir Güner, Giresun İl Başkanı Cengiz Cindemir, Gümüşhane İl Başkanı Selami Ökten, Bayburt İl Başkanı Arif Akcan, Bölge kadın komisyonu koordinatörü Fatma Zehra Aydın ,Bölge gençlik komisyonu koordinatörü Ersin Moral, Bölge koordinatörlük personeli  Elifnur Turgut, Yedam Bölge koordinatörü Betül Turan Esen ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda Yeşilay Doğu Karadeniz şubeleri olarak 2024 yılında yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Komisyonların ve şubelerin yaptığı farkındalık faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantı da yapılan çalışmaların halkın bilinçlenmesi konusunda ne kadar önemli olduğu üzerinde duruldu.

Toplantı sonunda  Rize Vali Yardımcısı Hatice Cemre İncesu ve Kaymakam Adayı Emrah Azman bölge başkanları ile birlikte bir araya geldi.

Vali Yardımcısı İncesu Yeşilay’ın farkındalık faaliyetleri ve Danışmanlık Merkezleri ile bağımlılıklarla mücadele de öncü kuruluş olduğunu belirtti.