Genel

Yeni Avatar filminin ismi ne olacak? Yeni Avatar filmi ne zaman?

Sinema dünyasının en çok beklenen yapımlarından biri olan Avatar serisinin üçüncü filmi için merakla beklenen açıklama geldi. Yönetmen James Cameron, Disney'in D23 Expo etkinliğinde "Avatar 3"ün adını ve ilk detaylarını paylaştı. Yeni filmin ismi "Avatar: Ateş ve Kül" olarak belirlendi. Cameron, önceki filmlerde olduğu gibi Pandora gezegeninde yaşanan maceralara odaklanılacağını ifade etti.

Abone Ol

Bilim kurgu sinemasının ikonik yapımlarından Titanik ve Terminatör'ün yönetmeni James Cameron, Disney'in D23 Expo etkinliğinde yaptığı konuşmayla hayranlarını heyecanlandırdı. Cameron, 15 bin kişilik izleyici kitlesine hitaben yaptığı konuşmada, merakla beklenen "Avatar 3"ün adını duyurdu.

Yeni filmin ismi "Avatar: Ateş ve Kül" olarak belirlendi. Cameron, filmin konusuyla ilgili henüz çok fazla detay vermese de, önceki filmlerde olduğu gibi Pandora gezegeninde yaşanan maceralara odaklanılacağını belirtti.

"Avatar" ve devam filmi "Avatar: Suyun Yolu"nun gişede elde ettiği büyük başarı, Cameron'ın seriyi dört filmle tamamlama planını güçlendirdi. Özellikle "Avatar: Suyun Yolu"nun 13 yıl sonra gösterime girmesine rağmen elde ettiği gişe hasılatı, serinin popülerliğini bir kez daha kanıtladı.