Genel

Yemekteyiz Damla Sarıkaya Kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Damla Sarıkaya Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor? Instagram Hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının iddialı ve renkli yarışmacılarından biri olan Damla Sarıkaya, 22 Mart 2024 cuma günü yarışıyor. Peki, Yemekteyiz Damla Sarıkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi? işte detaylar...

Abone Ol

Yemek yarışmalarının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Zuhal Topal ile Yemekteyiz, yeni haftada yine izleyicilere heyecan dolu bölümler sunmaya devam ediyor. 114. haftada izleyicilerin merak ettiği isimlerden biri de Damla Sarıkaya oldu. Peki, Yemekteyiz Damla Sarıkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi? işte detaylar...

Yemekteyiz Damla Sarıkaya kimdir?

Damla Sarıkaya, müzik öğretmeni olarak görev yapması ve müzikle olan bağını İstanbul Üniversitesi Opera ve Marmara Üniversitesi AEF'de aldığı eğitimlerle pekiştirmesiyle dikkat çekiyor.

32 yaşındaki Damla Sarıkaya, Konya kökenli ve Erdemir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde lise eğitimini tamamlamıştır. Sosyal medyada da aktif olan Sarıkaya, "damlasarikayamuzik" kullanıcı adı altında 485 gönderi paylaşmış ve 280 takipçisi bulunmaktadır. Yarışmacının Zuhal Topal ile Yemekteyiz'in 18 Mart - 22 Mart arasında yayınlanacak bölümlerindeki performansı merakla beklenmektedir.

Damla Sarıkaya'nın müzik tutkusu ve yeteneği, 2015 yılında Türkiye'nin müzik sahnesine yepyeni bir soluk getiren Rising Star yarışmasında da dikkat çekmişti. Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği mezunu olan Sarıkaya, piyano ve yan flüt çalabilme yeteneğiyle jüri üyelerinden büyük beğeni almıştı. Ancak yarışmadaki performansıyla belki de hak ettiği yere ulaşamamış olmasına rağmen, müzik tutkusuyla yoluna devam etmiş ve unutulmaz isimler arasında yerini almıştır.

Damla Sarıkaya'nın, Zuhal Topal ile Yemekteyiz'deki renkli kişiliği ve müzikle olan bağı, izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Yarışmacının yeni sezon macerası, izleyiciler tarafından heyecanla beklenmektedir.