Yarın okullar tatil mi? sorusunun cevabı merak ediliyor. Kar yağışı bazı illerde etkisini gösterdi ve ulaşımı olumsuz etkiledi. Olumsuz hava şartları sonrası bugün bazı yerlerde okullar tatil edildi. Gözler yarın için tatil kararı çıkıp çıkmayacağına çevrildi. Peki 7 Şubat'ta okullar tatil mi, kar tatili var mı?

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Trabzon, Bayburt ve Kars çevrelerinde kuvvetli, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Bugün Ardahan Valiliği, il genelinde okulların 1 tatil edildiğini açıkladı. Van'ın 3 ilçesinde de bugün okullar tatil edildi. Yarın yani 7 Şubat ile ilgili henüz bir karar çıkmadı. 7 Şubat ile ilgili bir açıklama geldiği zaman habere eklenecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ