Yabani dizisi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Gündemde yerini koruyan dizinin 39. bölüm 2. fragmanı merakla bekleniyor. Peki, Yabani 39. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? İzleyiciler, "Yabani 39. bölüm 2. fragman izle!" aramaları yapmaya başladı.

Now TV'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Yabani, güçlü hikayesi ve etkileyici karakterleriyle dikkat çekiyor. Dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Yaman karakterini; Simay Barlas ise Rüya karakterini canlandırıyor.

Dizinin hikayesi, sokaklarda hayatta kalma mücadelesi veren Yaman’ın çocukluğundan başlayarak Cesur, Asi ve Umut ile kurduğu aile bağlarına odaklanıyor. Dört genç, çocukluk travmalarını geride bırakıp birbirlerine tutunarak zor hayat koşullarına rağmen mutluluğu bulmaya çalışıyor. Tek dertleri ise Umut’un tedavisi. Umut, "Mucize Doktor" olarak bilinen bir yabancı doktorun yardımını beklemektedir. Ancak, bu doktor yılda bir kez Türkiye'ye gelmekte ve muayene ücreti yüksek bir meblağdır.

Yaman'ın, kağıt toplamaya çıktığı bir gün Rüya ve Alaz ile karşılaşması, onu beklenmedik bir maceraya sürükleyecek ve kayıp çocukluğuna kadar götürecektir. İzleyiciler, bu heyecan dolu yolculuğu ve yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor.

Yabani dizisinin 39. bölüm 2. fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığına dair gelişmeleri takip etmek için izleyicilerin gözleri Now TV ekranlarında olacak!

Kaynak: Haber Merkezi