Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı 'Caroline karakteriyle tanınan Alman asıllı oyuıncu Wilma Elles, 2011 yılında ünlü iş adamı Kerem Göğüş ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2015 yılında Milat ve Melodi adlı ikizleri dünyaya gelen çift, 2019’da ayrılma kararı aldı.

Geçtiğimiz haftalarda, eski eş Kerem Göğüş, çocuklarının annesi Elles'in maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğunu öne sürerek, ödediği 1500 Euro'luk nafakanın kaldırılması için mahkemeye başvurmuştu.

Eski eşini ifşalamıştı

Bunun üzerine oyuncu Elles sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile ifşalamış, "Onun bir ödeme alışkanlığı yok icra listesinde 245 TL elektrik borcu bile yazıyor" notunu düşmüştü.

tv100’de yer alan habere göre, Wilma Elles, Rnk Stüdyo Falan Stand-Up Akademi’nin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Wilma Elles, Eski eşi Kerem Göğüş ile olan nafaka sorunu ile ilgili olarak, "Para vermedi. İhtiyacım yok fakat karakter meselesi” dedi.

Wilma Elles, önceki gün genç yeteneklerin keşfedileceği oyunculuk ve senaryo atölyesinin tanıtımına katıldı. Bir süredir ikiz çocukları Melodi ve Milat'ın babası Kerem Göğüş ile davalık olan ünlü oyuncu, bu konuyla ilgili açıklamada bulundu.

“Karakter Meselesi”

Eski eşi Kerem Göğüş ile olan nafaka sorunu ile ilgili olarak, "Para vermedi. İhtiyacım yok fakat karakter meselesi." diyerek göndermede bulundu.

Caroline benzeri karakteri oynamak isterim

Öte yandan güzel oyuncu Wilma Elles, “Genç yeteneklerin eğitimi için çok önemli bir yer olacak” dedi.

Tiyatro oyununa devam ettiğini söyleyen Elles, kült olan “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisindeki Caroline rolü hakkında ise, “Benzeri bir karakteri oynamak isterim” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi