Artvin Valisi  Cengiz Ünsal, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dile getirebildikleri "Halk Günü" programında vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Ünsal, görüşmelere katılan vatandaşları tek tek dinleyerek, kendilerine iletilen istek ve ihtiyaçların çözümü için ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Vali Ünsal, devletin ve vatandaşların buluşma noktası olan Halk Günü'nde yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devlet olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Devletimizin kapısı her zaman vatandaşımıza açıktır." ifadelerini kullandı.

Vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinleyerek çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Vali Ünsal, halkın taleplerini dikkate alarak hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için çalışacaklarını belirtti.

Halk Günü programında kendilerini makamında kabul ederek istek ve ihtiyaçlarını ileten vatandaşlar, Vali Ünsal'a teşekkür ettiler. Vatandaşlar, valinin kendilerini dinlemesi ve sorunlarına çözüm bulma konusundaki yaklaşımından memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kaynak: Haber Merkezi