Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT’nin (Posta ve Telgraf Teşkilatı) kuruluşunun 184. yıl dönümü dolayısıyla Rize PTT Başmüdürü Ali Nazıroğlu ve beraberindeki PTT çalışanlarını makamında kabul ederek PTT’nin 184’üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ziyarette, PTT Başmüdürü Ali Nazıroğlu ve beraberindeki heyet ile bir süre sohbet eden Vali Baydaş, PTT’nin faaliyetleri ve sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.

PTT'nin ülkemizin en köklü kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Vali Baydaş “PTT’nin ülkemiz için önemine vurgu yaparak, “PTT, 184 yıllık köklü geçmişi ile sadece posta ve telgraf hizmeti sunan bir kurum olmanın ötesine geçmiştir. Bugün, gelişen teknolojiyle birlikte vatandaşlarımıza bankacılık hizmetlerinden kargo taşımacılığına kadar pek çok alanda hizmet vermekte, dijital dönüşüme ayak uydurarak modern dünyaya başarılı bir şekilde entegre olmuştur. PTT’nin sunduğu bu çeşitlilik ve yenilikçi yaklaşım, ülkemizin gelişimine katkı sağlayan önemli bir unsurdur” dedi.

Ziyarette, Baydaş’a günün anısına PTT Başmüdürü Nazıroğlu tarafından Cumhuriyetin 100. yılı Filateli albümü hediye edildi.

Muhabir: REYHANE YAZICI TÜYLÜOĞLU