Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Hafız Ali Haydar Özak Dini İhtisas Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında, merkezde eğitim gören imam hatip ve hüsnü tilavet kursiyeri öğrencileriyle bir araya gelen Vali Yıldırım, öğrencilerin eğitimine verdiği önemi vurguladı.

Vali Aziz Yıldırım, konuşmasında, "Burada kurs gören bütün öğrencilere teşekkür ediyorum. Burada çok güzel bir eğitim ortamı var. Sizden sonra gelenler de sizleri örnek alacaklar. Burada hem Kur'an hem de ilahi okuyan kardeşlerimiz var. Hem okumalarınızla hem hayat tarzınızla ve hem de bilginizle insanlara örnek olacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum," dedi.

Programa, İl Müftüsü Selami Aydın ve diğer misafirler de katıldı. Ziyaret, öğrencilerin ve katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi. Vali Yıldırım’ın eğitime verdiği destek ve öğrencilere olan ilgisi, toplumun çeşitli kesimlerinden olumlu geri dönüşler aldı.

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, bu tür ziyaretlerin ve desteklerin, dini eğitim kurumlarının başarısını artırmada önemli rol oynadığı belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi