Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Koçal’ın mesajında, annelerin kutsallığı ve önemi vurgulanarak, onların hayatımızdaki yerine dikkat çekildi.

Başkan Koçal, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.)'in 'Anne baba, kişinin cennete girmesine vesile olacak en yüce kapılardan birisidir.' sözlerini hatırlatarak başlamak istiyorum. Cennet, annelerin ayaklarının altındadır. Tarih boyunca aziz milletimizin zaferlerinde annelerimizin ve dualarının büyük rolü olmuştur."

Koçal, Türk milletinin tarihindeki kahraman annelere de vurgu yaparak, "Kurtuluş Savaşımızda da vatan için mücadele eden Nene Hatunlar, Şerife Bacılar, Halime Çavuşlar gibi nice analarımız azmin ve zaferin sembolü olmuşlardır." dedi.

Annelerin fedakarlıklarını ve sevgilerini vurgulayan Başkan Koçal, "Annelerimiz; yüreğinde her zaman sonsuz sevgi, sabır ve fedakârlık taşıyan, yaşantımızdaki en güvenli sığınak ve sıcacık sevgisiyle hep yanımızda olan en değerli varlıklarımızdır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi