İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından siyasette artan gerilimde CHP lideri Özel miting meydanlarından iktidara yönelik eleştirilerde bulunmuştu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ise 6 Nisan tarihinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel için bir paylaşımda bulunarak, "Artık haddini bil!" demişti.

Hakan Fidan'ın CHP lideri Özel'e yönelik paylaşımının altına ise skandal bir yorum geldi.

TRT Haber Bayburt muhabiri olduğunu öne süren Murat Söylemez, Bakan Fidan'a seslendi.

"PUTİN'E MUHALİF KİM VARSA..."
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin üzerinden 'suikast' iması yapan Söylemez paylaşımında şunları kaydetti:

"Hakan başkan, Rusya’da Putin'e muhalif kim varsa kazara veya eceliyle öte tarafı boyladı. Putin hepsine baş sağlığı da diledi. Reise diktatör diyenler ülkemizde cirit atıyor. Bilmem anlatabildim mi?"

Soylemezpng Ty P3 P0F5G Eq Wzlvgi X5 Ltg

TRT'DEN AÇIKLAMA
TRT'den yapılan açıklamada, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili yaptığı paylaşıma "Hakan başkan, Rusya’da Putin'e muhalif kim varsa kazara veya eceliyle öte tarafı boyladı. Putin hepsine baş sağlığı da diledi. Reise diktatör diyenler ülkemizde cirit atıyor. Bilmem anlatabildim mi? Biz sizin yanınızdayız" yorumunu yapan Hakan Söylemez isimli muhabirin TRT çalışanı olmadığı bildirildi.

TRT'den yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"'Muhalifleri hedef alan muhabir' iddiası ile basına yansıyan haberlerde adı geçen kişi, TRT'nin çalışanı değildir. Bu kişi, geçmişte yalnızca yerel haber akışında sınırlı düzeyde içerik sağlamış; kurumumuzun personel yapısında hiçbir zaman yer almamıştır. Söz konusu paylaşım, kişinin tamamen kendi görüşünü yansıtmakta olup TRT ile herhangi bir kurumsal bağ, onay ya da temsil ilişkisi bulunmamaktadır."

Kaynak: Haber Merkezi