Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Ruzomberok'u eleyerek büyük bir adım attı ve şimdi Rapid Wien karşısında sahne alacak. Bordo-Mavililer, taraftarlarının desteğiyle Avrupa arenasında ilerlemeyi hedefliyor. Tribünler dolup taşarken, ekran başındaki futbolseverler de bu heyecanı yaşamak için sabırsızlanıyor. Peki, Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar ve muhtemel 11'ler...

Trabzonspor1 1723023412

Trabzonspor - Rapid Wien Maçı Saat Kaçta?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda oynanacak olan Trabzonspor - Rapid Wien maçı, 8 Ağustos tarihinde Papara Park'ta gerçekleşecek. Saat 20.00'de başlayacak olan bu mücadele, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Bordo-Mavililer, ilk maçı evlerinde oynadıktan sonra, 15 Ağustos'ta rövanş için Avusturya'ya gidecek.

Trabzonspor - Rapid Wien Maçı Hangi Kanalda?

Trabzonspor'un Rapid Wien ile oynayacağı bu önemli maç, A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın şifresiz olarak izlenebilmesi, taraftarlar için büyük bir avantaj sağlıyor. Böylece herkes, takımının bu kritik mücadelesini heyecanla takip edebilecek.

Trabzonspor - Rapid Wien Maçı Bilet Fiyatları

Bu büyük karşılaşma için biletler satışa çıktı ve futbolseverler stadyumda yerlerini almak için büyük bir ilgi gösteriyor. İşte bilet fiyatları:

VIP Platinum - A/C: ₺4.000
VIP Gold: ₺3.000
VIP Silver: ₺2.500
Batı: ₺1.000
Doğu: ₺800
Fırtına: ₺700
Güney Kale Arkası: ₺350
Kuzey Kale Arkası: ₺350


Trabzonspor'un Olası Play-off Rakibi Kim Olacak?

Trabzonspor, Rapid Wien'i elemesi halinde, Braga - Servette eşleşmesinin galibi ile play-off turunda karşılaşacak. Ancak Bordo-Mavililer, Avrupa Ligi'nden elenirse, UEFA Konferans Ligi play-off turunda St. Gallen - WKS Slask Wroclaw eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.

Muhtemel 11'ler

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde sahaya çıkacak olan Trabzonspor'un muhtemel 11'i şu şekilde:

Uğurcan Çakır
Bruno Peres
Vitor Hugo
Edgar Ié
Stefano Denswil
Berat Özdemir
Abdulkadir Parmak
Anastasios Bakasetas
Anthony Nwakaeme
Gervinho
Andreas Cornelius


Rapid Wien'in ise şu 11 ile sahada olması bekleniyor:

Richard Strebinger
Filip Stojkovic
Kevin Wimmer
Maximilian Hofmann
Maximilian Ullmann
Srdjan Grahovac
Dejan Petrovic
Christoph Knasmüllner
Taxiarchis Fountas
Ercan Kara
Marco Grüll


Bu heyecan dolu karşılaşma için geri sayım devam ederken, tüm gözler Papara Park'a çevrildi. Tribünlerdeki coşku ve ekran başındaki destek, Trabzonspor'u Avrupa'da bir adım daha ileri taşımak için büyük önem taşıyor. Bordo-Mavililer, taraftarlarının desteğiyle Rapid Wien engelini aşmayı hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi