Bölgesel

Trabzon'da Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara Veda Yemeği Düzenlendi

Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım'dan Veda Yemeği

Abone Ol

Trabzon'da görev yapan ve Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile tayini çıkan Vali Yardımcısı Ömer Şahin, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak ve aileleri onuruna, Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

2 Temmuz 2024 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Trabzon'dan ayrılacak olan idareciler için DSİ’de gerçekleştirilen veda yemeğine, Vali Yardımcısı Hacı Osman Hökelekli, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve eşleri de katıldı.

Vali Aziz Yıldırım, Trabzon'da görev yapan Mülki İdare Amirlerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Vali Yıldırım konuşmasında, "Hepimiz kamu hizmetlerini yürütmek için görevlendirildik. Görevimiz gereği zaman zaman yer değiştirerek hizmetlerimizi orada sürdürüyoruz. Tabi bu durumun sevinçli ve hüzünlü yanları da elbette oluyor. Bu görevimizin bir parçası. Rabbim bu millete hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Sizlere yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Trabzon Valiliği, veda yemeğine ilişkin görüntü ve detayları sosyal medya hesabından da paylaştı.