Trabzon'da 15 Şubat Perşembe günü bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşanacak.

İl genelinde yapılacak olan planlı yatırım ve bakım çalışması kapsamında bazı ilçelerde elektrik kesintisi olacak. Peki hangi mahalleler saat kaçta bu kesintilerden etkilenecek?

TRABZON’DAKİ VATANDAŞLARA ELEKTRİK KESİNTİSİ UYARISI 

Trabzon’da bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşanacak. Bu konuyla alakalı internet sitesinden yapılan duyurularda Trabzon’daki vatandaşlara karşı uyarılarda bulunuldu. Yapılan uyarılarda kesintilerden etkilenecek olan ilçelerdeki vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı.

TRABZON ELEKTRİK KESİNTİSİ 

Trabzon’un Ortahisar, Dernekpazarı, Arsin ve Beşikdüzü ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Peki kesintiler hangi mahallelerde saat kaçta başlayacak?

TRABZON ORTAHİSAR ELEKTRİK KESİNTİSİ

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde saat 09.00-12.00 arasında Geçit, Akyazı ve Alaçam Mahallelerinde elektrik kesintileri yaşanacak.

TRABZON DERNEKPAZARI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde saat 09.00-16.00 arasında Gülen Mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacak.

TRABZON ARSİN ELEKTRİK KESİNTİSİ

Trabzon’un Arsin ilçesinde saat 09.00-16.00 arasında Güzelyalı, Karaca, Özlü, Çardaklı, Gölcük, Konak ve Harmanlı Mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

TRABZON BEŞİKDÜZÜ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde saat 09.00-16.00 arasında Adacık, Çeşmeönü ve Fatih Mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ