Bölgesel

Tortum’u Onurlandıran Güreş Şampiyonları: Taha Akgül ve Rıza Kayaalp

Tortum’a Güreş Şampiyonları Ziyareti: Taha Akgül ve Rıza Kayaalp İlçemizde

Abone Ol

Tortum ilçemiz, güreş sporunda uluslararası başarılarıyla tanınan ve ülkemizi gururla temsil eden şampiyon güreşçiler Taha Akgül ve Rıza Kayaalp’i ağırladı. Dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonlukları ile adını duyuran Akgül ve Kayaalp, ilçeyii ziyaret ederek, Tortumspor Kulübü Güreş Takımı’nın antrenmanını izlediler.

Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, ilçede güreşe verdikleri önemi vurgulayarak, "Taha Akgül ve Rıza Kayaalp kardeşlerimiz, sadece ulusal değil, uluslararası arenada da büyük başarılara imza atarak ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırdılar. Onların ilçemizi ziyaret etmeleri, genç güreşçilerimize ilham kaynağı oldu" dedi.

Başkan Yiğider, şampiyon sporcuların, genç güreşçilere gösterdikleri ilginin büyük bir motivasyon kaynağı olduğunun altını çizerek, "Her zaman bizleri gururlandıran Taha Akgül ve Rıza Kayaalp kardeşlerime, ilçemize ve sporcularımıza göstermiş oldukları yakın ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında, Akgül ve Kayaalp, Tortumspor Kulübü’nün güreş takımı ile sohbet ederek, antrenmanlarını izlediler ve genç sporculara moral verip deneyimlerini paylaştılar.

Bu anlamlı ziyaret, Tortum’daki güreş sporuna olan ilgiyi ve sporun gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.