Bu geniş kapsamlı satış kampanyası, 43 ilde konut ve işyeri, 32 ilde ise arsa satışını içeriyor. Başvurular, Emlak Müzayede tarafından yönetilirken, kamu bankaları aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Bu fırsat, özellikle dar gelirli vatandaşlar için büyük bir avantaj sağlıyor.

HANGİ İLLERDE KONUT VE ARSA SATIŞI YAPILIYOR?

TOKİ tarafından satışa sunulan konut, arsa ve işyerlerinin bulunduğu iller oldukça geniş bir coğrafyayı kapsıyor. İşte satışların yapılacağı iller: Diyarbakır, Kocaeli, Muğla, Uşak, Antalya, Mersin, Hatay, Sivas, Niğde, Gümüşhane, Bayburt, Karabük, Elazığ, Van, Muş, Adana, Afyon, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Zonguldak ve Yalova.

BAŞVURU SÜRECİ NASIL İŞLİYOR?

Satışa sunulan konutlar, 1+1, 2+1 ve 3+1 gibi farklı seçeneklerle dar gelirli vatandaşlara hitap ediyor. Arsa satışları ise konut ve ticaret alanı olarak değerlendiriliyor. Başvurular, Emlak Müzayede tarafından duyuruldu ve kamu bankaları aracılığıyla yapılacak. Satışa sunulan mülklerin yerleri, fiyat bilgileri ve ödeme detayları Emlak Müzayede'nin yayımladığı ilanlarda yer alıyor.

Editör: HABER MERKEZİ