Türk Hava Yolları, Turkish Technic bünyesinde olmak üzere "Yetiştirilmek Üzere "Kategori B1.1 Hava Aracı Bakım Teknisyeni Adayı" personel alımı yapılacak. Peki genel başvuru şartları neler? Adaylarda aranan mezuniyet şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

THY TURKISH TECHNIC PERSONEL ALIMI YAPACAK

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

T.C. vatandaşı olmak,

Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,

01.01.1999 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak,

Erkek adaylar için; askerlik görevini tamamlamış, askerlikten muaf veya tercihen en az 2 yıl tecilli olmak,

Vardiyalı düzende çalışabilmek,

Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli olmak,

Takım çalışmasına yatkın olmak,

Daha önce THY A.O veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak,

A2 düzeyinde İngilizce bilmek.

MEZUNİYET ŞARTLARI NELER?

Meslek Yüksek Okullarının; Uçak Teknolojisi, Döküm, Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik Elektronik Teknolojisi, Elektrikli Cihaz Teknolojisi, Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Kalıpçılık, Endüstriyel Otomasyon, Gemi İnşaatı, Gemi Makineleri İşletme, Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi, Kaynak Teknolojisi, Lastik ve Plastik Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Mekatronik, Raylı Sistemler Teknolojisi, Makine ve Metal Teknolojileri, Metal Teknolojisi, Metalografi ve Malzeme Muayenesi, Metalurji, Motor Teknolojisi, Otomasyon, Otomotiv Teknolojisi, Silah Sanayi Teknikerliği, İklimlendirme, Tesviye.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Bu ilana başvurular 11 Ağustos 2024 tarihine kadar, online başvuru şeklinde gerçekleştirilebilecek. Başvuru ekranı: https://thyteknik.hrpeak.com/rgpn5pz4fhm8y7crzy9btswg7w.job

Kaynak: Haber Merkezi