Diyarbakır'da Futbol Şöleni Başlıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçim vaadini yerine getirerek Diyarbakır'a geliyor. Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Amedspor'un İstanbulspor ile oynayacağı maç için kente gelen Hacıosmanoğlu, Diyarbakır'daki futbolseverlerle buluşacak.

Seçim Vaadi Gerçekleşiyor

Seçim sürecinde Amedspor'un maçına gideceğini belirten TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, sözünü tuttu. "Kardeşliği futboldan başlatmak istiyorum" diyen Hacıosmanoğlu, Diyarbakır'daki ilk maçta yerini alacak.

Öncesi Yemekli Sohbet

Maç öncesinde Amedspor yönetimi ve Diyarbakır'daki Sivil Toplum Örgütleri ile bir araya gelecek olan Hacıosmanoğlu, akşam yemeğinde keyifli sohbetler edecek.

Tüm Gözler Maçta

TFF Başkanı ve STK temsilcileri, yemek sonrası Amedspor-İstanbulspor maçını takip etmek üzere stadyuma geçecek. Diyarbakır Stadı'nda oynanacak olan bu önemli karşılaşmada, futbolseverler hem heyecanlı bir maça tanıklık edecek hem de TFF Başkanı'nı yakından görmüş olacak.

Diyarbakır'da Futbol Coşkusu

TFF Başkanı'nın Diyarbakır'a gelişi, şehirde büyük bir heyecan yaratırken, futbolseverler bu önemli günü sabırsızlıkla bekliyor. Amedspor'un bu maçı kazanarak hem taraftarlarını mutlu etmesi hem de TFF Başkanı'na güzel bir sürpriz yapması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi