Genel

Survivor'da dün eleme adayı kim oldu? Survivor'da hangi takım dokunulmazlık kazandı

Survivor All Star 2024 yarışması, haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. İki takım arasındaki rekabet kıyasıya geçerken, kaybeden takım ada konseyinde üçüncü eleme adayını belirlemek zorunda kaldı. İlk iki adayın belirlenmesinin ardından, üçüncü eleme adayının kim olacağı ise büyük bir merak konusu haline geldi. Peki, Survivor 3. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? İşte eleme adayları...

Abone Ol

Survivor'da nefes kesen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Her hafta gerçekleşen elemelerin ardından bu kez sıra erkek elemesine geldi. Yarışmada yaşanan tansiyonu iyice yükselten tartışmalar, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmacıların birbirleriyle olan çekişmeleri ve adrenalin dolu mücadeleleri, hangi takımın oyunu kazanacağı sorusunu akıllara getiriyor. Peki, Survivor 3. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? İşte bu hafta Survivor eleme adayları...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da heyecan doruktaydı! Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu gerçekleşti ve nefesleri kesen mücadele sonucunda zafer, Mavi takımın oldu! 12-9'luk skorla Mavi takım, rakiplerini geride bırakarak dokunulmazlığı kazandı. Bu muhteşem zaferin ödülü ise lezzetli köfte ekmek oldu.

BOZOK CEZA ALDI!

Survivor All Star'ın heyecan dolu atmosferinde, 2. dokunulmazlık oyununda gerilim had safhaya çıktı! Takımlar arasındaki rekabetin tavan yaptığı oyunda, bazı yarışmacılar hem kendi takım arkadaşlarıyla hem de rakip takımın üyeleriyle karşı karşıya geldi. Yaşanan olayların ardından Acun Ilıcalı, acil durum konseyini toplayarak yarışmacıları dinledi ve sonrasında vereceği cezaları açıkladı.

Bu çalkantılı durumun merkezinde yer alan isimlerden biri de Bozok oldu. Yarışma esnasında sarfettiği sözler nedeniyle ceza alarak, 2 ödülden men edildi.

OGEDAY'DAN SERT SÖZLER! CEZA ALDI...

Survivor'da gerginlik tavan yaptı ve Ogeday'ın sert sözleri yarışmanın seyrini değiştirdi! Oyun esnasında yaşanan gerilim, yarışmanın adeta yarıda kesilmesine neden oldu. Oyun sırasında Hakan'ın performansını eleştiren Ogeday, kendini kaybederek sert ifadeler kullandı. Ogeday'ın, "Şov yapma, Panorama'da anlatırsın bunu, 'Ogeday' şişe attı diye" sözleri, Hakan'la aralarında büyük bir gerilime yol açtı.

Bu sıcak anların ardından, Yasin ve Poyraz'ın Ogeday'ı sakinleştirmek için gösterdiği çaba ekranlara yansıdı. Acun Ilıcalı ise duruma müdahale ederek Ogeday'ı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak tansiyon bir türlü düşmedi. Kavga sırasında Aysu da sert bir şekilde yere düşerken, Hakan ise yarış alanını terk etti.

Tüm bu yaşananların sonucunda Hakan, 2 ödülden men cezası aldı.

ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Geçtiğimiz hafta olduğu gibi, bu hafta da eleme adayları belirlenirken kıyasıya bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım ada konseyinde eleme adaylarını belirledi. Sercan ile Mustafa Kemal arasında 7'şer oy eşitlikle sonuçlanınca, takım kaptanı Merve'nin seçimi belirleyici oldu. Merve, seçim hakkını kullanarak haftanın ikinci eleme adayı olarak Mustafa Kemal'i belirledi.

Geçen haftanın ilk eleme adayı ise Mavi takımdan Hakan Hatipoğlu olmuştu. Dokunulmazlık oyununu kaybettikten sonra yapılan konseyde en çok ismi yazılan Hakan, haftanın ilk eleme adayı olarak belirlenmiş ve 2 ödülden men cezası almıştı.

Survivor All Star 2024'de Üçüncü eleme adayı belirlendi ve bu hafta adaya gönderilen isim Bozok oldu.