Bölgesel

SİVAS,BURSA,SAMSUN,ORDU VE TOKAT,TRABZON’A EN ACİL UYARI

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

Abone Ol
Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arası (Bolu Dağı Geçişi) İstanbul İstikameti tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde 4 adet genleşme derzinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Abant Kavşağından D-100 devlet yoluna aktarılarak Kaynaşlı Kavşağından tekrar otoyola bağlanılabilmektedir.
2 İzmir-Aydın Otoyolunun 1-3.km.leri arasında İzmir-Aydın istikametinde Belevi Viyadüğü genleşme derzlerinde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak (bant aktarma) sağlanmaktadır.
3 TAG Otoyolunun Osmaniye Batı Kavşağı-Toprakkale Kavşağı Kesimi 0-1.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. Ayrıca Toprakkale Gişesi giriş-çıkış kavşak kolları da üstyapı onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılmıştır.
4 Samsun-Ordu yolunun 63-83.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
5 Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 43-46.km.leri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Bursa-İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
6 Kırşehir-Kaman-Bala yolunun 16-17.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
7 Seydikemer-Söğüt yolunun 4-59.km.leri arasında sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
8 Yıldızeli-Sivas yolunun 12-19.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilere dikkat etmeleri gerekmektedir.
9 Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
10 Siverek-Adıyaman yolunun 6.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.
11 Trabzon-Rize yolunun 33.km.sinde (Sürmene İlçesi, Yemişli Mahallesi Mevkii) yaya üst geçidi altyapı çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.