Jeep'in küçük SUV segmentindeki ilk modeli Renegade, sınıfının en iyi off-road araçlarından biri olarak tanınıyor ve özgün tasarımıyla da göz dolduruyor. Türkiye'de de büyük bir ilgiyle karşılanan Renegade'in 'e-hybrid' motor seçeneği, son teknoloji hibrit deneyimini kullanıcılara sunuyor.

Jeep'in açıklamasına göre, elektrikli Renegade'in fiyatı 25 bin dolar olacak. Detaylı teknik özellikler henüz paylaşılmamış olsa da, yeni modelin Avrupa'da duyurulan Citroen e-C3 ile benzer bir altyapıya sahip olabileceği konuşuluyor. Bu durumda, Renegade'in 44 kWh lityum demir fosfat bataryaya ve 320 km civarında bir menzile sahip olması bekleniyor.

Uygun fiyatlı elektrikli Renegade, Jeep'in elektrikli serisine güç katacak ve şimdiden merak uyandırmaya başladı. Ayrıca, Jeep'in bu yılın sonlarında Wrangler'dan ilham alan elektrikli Recon'u da tanıtması bekleniyor.

Elektrikli Jeep Renegade'in 2027'de satışa sunulacak olması, otomobil tutkunlarını heyecanlandırdı. Peki, sizce bu yeni model, Jeep'in elektrikli serisinde nasıl bir etki yaratacak? Görüşlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz!

Kaynak: Haber Merkezi