Genel

ŞİFRESİZ KANALDA CANLI: Rigas - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? RFS - Galatasaray maçı muhtemel 11'ler

Abone Ol

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında deplasmanda Rigas'a konuk oluyor. İlk maçında Yunanistan temsilcisi PAOK'u 3-1 yenen sarı-kırmızılı temsilcimiz, averajla 5. sırada yer alıyor. Son 16 turuna doğrudan katılmak isteyen Okan Buruk'un öğrencileri, 3 puan için sahaya çıkıyor. Cimbom'da sakatlığı süren Osimhen ve Ziyech'in yanı sıra cezası devam eden Muslera da forma giyemeyecek. Peki, Rigas - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, RFS - Galatasaray maçı canlı yayın kanalı...

Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonunda ikinci hafta maçları bugün başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray, Letonya ekibi RFS'in karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Avrupa Kupası'na galibiyetle başlayan Cimbom, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Peki, Rigas - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? İşte, konuya dair detaylar...

RIGAS FS - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Letonya'nın başkenti Riga'daki Daugava Stadı'nda yapılacak Rigas FS - Galatasaray maçı 3 Ekim Perşembe bugün 19.45'te başlayacak. Müsabakada Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Filip Glova düdük çalacak.

Glova'nın yardımcılıklarını Daniel Polacek ve Peter Bednar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Lukas Dzivjak olacak. Video Yardımcı Hakem odasında Michal Ocenas görev alacak.

RIGAS FS - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasındaki Rigas FS - Galatasaray mücadelesi TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

RIGAS FS - GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

RIGAS FS - GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11

Rigas Skola: Ondoa, Savalnieks, Prenga, Balodis, Lipuscek, Odisharia, Marhiev, Panic, Zelenkovs, Ikaunieks, Kouadio

Galatasaray: Günay, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış Alper, Mertens, Yunus, Icardi

OSIMHEN'İN SAKATLIĞI SÜRÜYOR!

Trendyol Süper Lig’in yedinci haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasında sol üst arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan kontrollerinde sol üst arka adale grubunda strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen Victor Osimhen’in tedavisine başlandı. Tedavisi süren yıldız futbolcu bugün oynanacak Rigas FS mücadelesinde yer alamayacak.

MUSLERA'NIN CEZASI DEVAM EDİYOR

Galatasaray'ın kalesini tecrübeli file bekçisi Günay Güvenç koruyacak.

Takım kaptanı Fernando Muslera, İsviçre temsilcisi Young Boys ile UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında oynanan müsabakada gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza aldı. Cezasının ilk maçını PAOK müsabakasında çeken Uruguaylı kaleci, RFS karşılaşmasında da forma giyemeyecek.

Muslera'nın yokluğunda Galatasaray'ın kalesinde Günay Güvenç görev yapacak. 33 yaşındaki file bekçisi, 3-1 kazanılan PAOK maçında yaptığı kritik kurtarışlarla kalesinde güven vermişti.

ZIYECH, SALLAI, EYÜP VE GÖKDENİZ FORMA GİYEMEYECEK

Galatasaray'da sakatlığı süren Hakim Ziyech ile UEFA listesinde adı olmayan Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve yeni transfer Roland Sallai, RFS'ye karşı sahaya çıkamayacak.

Fas Milli Takımı'nın eylül ayı başında Lesotho ile yaptığı mücadelede sakatlanan Ziyech, henüz sakatlığını atlatamadı. Genç futbolcular Eyüp ve Gökdeniz ile yeni transfer Sallai ise isimleri UEFA listesine verilmediği için yarınki karşılaşmada görev yapamayacak.

GALATASARAY'IN AVRUPA KUPASI FİKSTÜRÜ

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki 8 maçlık fikstürü şöyle:

1. hafta: Galatasaray-PAOK (Yunanistan): 3-1

2. hafta: RFS (Letonya)-Galatasaray

3. hafta: Galatasaray-Eifsborg (İsveç)

4. hafta: Galatasaray-Tottenham (İngiltere)

5. hafta: AZ Alkmaar (Hollanda)-Galatasaray

6. hafta: Malmö (İsveç)-Galatasaray

7. hafta: Galatasaray-Dinamo Kiev (Ukrayna)

8. hafta: Ajax (Hollanda)-Galatasaray