Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, okul ziyaretleri kapsamında Seyitler Toki Şehit Onur İlhan İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaretine 1. sınıf öğrencileriyle başlayan Acar, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde yenilenen öğretim programını gözlemledi.

Sınıfları ziyaret eden Acar, 8. sınıf öğrencilerine hitap ederek, başarılı olmaları için gerekli olan azim, kararlılık ve disiplinle çalışmalarının önemini vurguladı. Ayrıca, öğrencilerin velilerinin desteği, öğretmenlerinin çabaları ve okul imkânlarının tam olduğunu belirterek, artık başarılarının kendi ellerinde olduğunu ifade etti.

Okul Müdürü Tuncay Can’dan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Acar, öğretmenlerle de bir süre sohbet ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bu ziyaret, eğitim camiasında motivasyonu artırmak ve öğrencilere destek olmak amacıyla gerçekleştirildi. Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim kalitesini yükseltmek ve öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak için bu tür ziyaretleri sürdürecek.

Kaynak: Haber Merkezi