Bölgesel

Şenol Güneş, Vakfıkebir Belediye Başkanına Destek Ziyaretinde Bulundu

Şenol Güneş'ten Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal'a Ziyaret

Abone Ol

Trabzonspor'un ve Türkiye Milli Futbol Takımı'nın efsane kalecisi ve teknik direktörü Şenol Güneş, önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Güneş, Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Şenol Güneş'e, Hayrettin Hacısalihoğlu ve Dr. Yusuf Bahadır eşlik etti. Başkan Koçal’a “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Güneş, “Vakfıkebirimize güzel hizmetler kazandıracağınıza gönülden inanıyorum. Görevinizde başarılar diliyorum. Ayrıca bizlere gösterdiğiniz güleryüz ve yakın ilginiz dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Şenol Güneş ve beraberindekilere teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Koçal, Güneş’in destek ve teşviklerinin kendilerine büyük moral verdiğini belirtti.

Vakfıkebir Belediyesi olarak, bu tür anlamlı ziyaretlerin kendilerini motive ettiğini vurgulayan Koçal, ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ve bu tür işbirliklerinin devamını beklediklerini ifade etti.