Genel

Seçil Erzan, Seçil Erzan kimdir? Seçim Erzan neden tutuklandı?

Galatasaraylı futbolcularında içerisinde bulunduğu birçok kişinin dolandırıldığı iddiası gündeme bomba gibi düşerken, Seçil Erzan araştırılıyor. Peki Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında? Seçil Erzan neden tutuklandı, ne iş yapıyor? İşte konuya ilişkin tüm detaylar…

Abone Ol

Tüm Türkiye’nin konuştuğu Seçil Erzan’ın kim olduğu ve ne iş yaptığı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Ülkemizde yeni bir dolandırıcılık olayının patlak vermesinin ardından Galatasaraylı futbolcular başta olmak üzere birçok kişinin dolandırıldığı ortaya çıktı.

Peki futbolcular dahil birçok kişiyi dolandırdığı ileri sürülen banka şube müdürü Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında? Seçil Erzan neden tutuklandı, ne iş yapıyor? İşte konuya ilişkin tüm detaylar…

SEÇİL ERZAN KİMDİR?

Bir bankanın şube müdürü olduğu öğrenilen Seçil Erzan’ın senelerdir bankacılık sektöründe çalışarak adını duyuran Erzan’ın Galatasaraylı ünlü futbolcuların bankacılık işlemleri ile ilgilendiği biliniyor. Yaşanan son gelişmelerin ardından adı dolandırıcılık iddiaları ile anılan Seçil Erzan’ın hayatı hakkında detaylar geldikçe sizlerle paylaşacağız.

SEÇİL ERZAN NEDEN TUTUKLANDI?

Seçil Erzan'ın özel bir bankanın Florya Şubesi'nde çalıştığı dönemde, Galatasaraylı futbolcuların banka işlemleri ile ilgileniyordu. Erzan'ın bu dönemde ticari ilişkiler kurduğu isimleri dolandırdığı öne sürüldü.

İddialara göre, Erzan, bu süreçte Galatasaraylı oyuncular Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan gibi isimleri 55 milyon dolar dolandırdı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Seçil Erzan ve 7 kişi hakkında dava açıldı. Duruşma sırasında Seçil Erzan, savunmasında gereksiz özgüveninden ve kimseye hayır diyememesinden kaynaklanan bir sürecin içerisine girdiğini ifade ederken, kendisinin bir dolandırıcı olmadığını, kendisinin de dolandırıldığını iddia etti.

2011 yılında Florya Şube Müdürü olarak görev yaptığı dönemde bankacılık faaliyetleri dışında kişisel ilişkiler kurduğunu açıkça anlattı.