Bölgesel

Şavşat Ahmet Fevzi İlk/Ortaokulu’na Eğitim Ziyareti

Şavşat Ahmet Fevzi İlk/Ortaokulu’nda Eğitim Faaliyetlerine Yakın İnceleme

Abone Ol

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Şavşat İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Evran ile birlikte Şavşat Ahmet Fevzi İlk/Ortaokulu’nu ziyaret ederek okulda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde inceledi. Ziyarette, okulun genel durumu hakkında bilgi alırken eğitim programlarının etkilerini ve öğretmenlerin ihtiyaçlarını değerlendirdi.

8.sınıf öğrencilerinin sınıflarına konuk olan İl Milli Eğitim Müdürü Acar, sınavla öğrenci alan okulları hedefleyen öğrenciler için bu yıl gösterecekleri çaba ve emeğin önemine dikkat çekti. Acar, gençlere gelecekte başarılı bir meslek sahibi olmanın yanı sıra, kendilerine, ailelerine ve milletlerine faydalı bireyler olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Öğretmenlerle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve MEB tarafından geliştirilen Bireysel Öğrenme Platformu "MEBİ" hakkında görüş alışverişinde bulunan Acar, öğretim programlarının yenilenmesi ve öğrencilerin gelişimine katkı sağlama konusundaki çalışmalarını dinledi. Öğretmenlerin görüş ve önerilerini de not aldı.

Ziyaret sırasında öğrencilerin prova çalışmalarına eşlik eden İl Müdürü Fahri Acar, okul müdürü Asuman Karagöz’den okulun genel durumu hakkında bilgi alarak eğitim kadrosuna çalışmalarında başarılar diledi.