Genel

Şanlıurfa Okul Tatil Mi SON DAKİKA: 15 Şubat Perşembe Günü Okul Var Mı?

15 Şubat Perşembe günü milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veliyi ilgilendiren son dakika duyurusu geldi. Hava koşulları nedeniyle tatil bir kez daha uzatıldı. 15 Şubat Perşembe bugün okul var mı belli oldu. Peki, Samsun okullar tatil mi?Hakkari okullar tatil mi? Malatya okullar tatil mi? İşte yanıtı..

Abone Ol

15 Şubat okul var mı merak eden öğrenciler araştırmaları hızlandırdı. Haftanın dördüncü okul günü için son dakika açıklaması geldi. 14 Şubat Çarşamba günü okul tatil edilen Şanlıurfa bir kez daha tatil ilan edildi. Milyonlarca öğrenci yeni günde bugün okul var mı, Şanlıurfa okul tatil mi, 15 Şubat okullar tatil mi, perşembe günü okul var mı sorularına yanıt aradı. Beklenen duyuru son dakika geldi. Peki, 15 Şubat 2024 okul tatil mi? Samsun, Hakkari, Malatya okullar tatil mi? İşte 15 Şubat Perşembe okul tatil olan iller..

ŞANLIURFA OKULLAR TATİL Mİ?

Şanlıurfa okullar tatil mi sorusu gündemin en çok araştırılan maddesi oldu. 14 Şubat Çarşamba günü sel uyarısı nedeniyle okulların tatil edildiği illerde tatil süresi 1 gün daha uzatıldı. Antalya’da yaşanan sağanak yağış ve şiddetli rüzgar ardından okulların tatil edilmesiyle birlikte Şanlıurfa için de tatil kararı geldi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, il genelindeki kırsal mahallelerde eğitime 15 Şubat Perşembe günü için ara verildiğini açıkladı. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “İlimizde meydana gelen aşırı yağış nedeniyle il genelinde kırsal mahallelerimizde bulunan bütün okullarımızda 15 Şubat Perşembe günü eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca kırsal mahallelerden ilçe merkezlerindeki okullarımıza taşınan öğrencilerimiz de bir gün izinli sayılacaktır” dedi.

15 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ OKUL VAR MI?

15 Şubat Perşembe günü okul var mı merak eden öğrenciler için Meteoroloji Genel Müdürlüğü Şanlıurfa başta olmak üzere olduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki bazı illerde alarm durumuna geçti. Şiddetli sağanak, sel ve su baskını uyarıları peş peşe geldi. Şanlıurfa Valiliği okulları bir kez daha tatil etti. Meteoroloji Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Tunceli, Şanlıurfa, Batman ve Şırnak illeri için sarı alarm verdi.