Genel

Sandık Kokusu Yeni sezon ne zaman başlayacak? Sandık Kokusu yeni sezon tarihi belli oldu

Show TV'nin popüler dizisi Sandık Kokusu, Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Peki Sandık Kokusu yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Abone Ol

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yazdığı dizi, Haziran’da sezon finali yaptı. Sandık Kokusu’nun sezon finalinde Karsu’nun karşısına çıkan Bora Bozbeyli’nin kim olduğu merak ediliyordu. Sezonun başlamasına az bir süre kala dizinin ikinci sezon tarihi sorgulanmaya başlandı. Peki Sandık Kokusu yeni sezon ne zaman? Ayrıntıları açıklıyoruz.

Sandık Kokusu Yeni Sezon Yayın Tarihi Nedir?

Show TV’nin sevilen dizisi Sandık Kokusu, ikinci sezonu ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerde Meriç Aral, Seda Türkmen, Demet Akbağ, Necip Memili ve Özge Özpirinçci’nin yer aldığı dizinin sezon finalinde yaşanan olaylar, heyecanı bir hayli yükseltmişti. Çocuklarının velayetini almak adına mücadele eden Karsu’nun neler yaşayacağı, Hasan ve Filiz arasında yaşanacaklar, akıllarda soru işareti yarattı. Sandık Kokusu ikinci sezon yayın tarihi de sorgulanıyor.

Show TV’nin reyting rekorları kıran Sandık Kokusu dizisi, 26’ncı bölüm ile sezon finali yaptı. İlk sezonu tamamlayan dizinin ikinci sezonu için hazırlıklar sürüyor. Fakat Sandık Kokusu ikinci sezon yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Dizinin ikinci sezonunun Eylül ortalarında ekranlara gelmesi bekleniyor. Konuyla alakalı kesin bir açıklama yapıldığında haberimizde yer vereceğiz.